Log in

View Full Version : Let's all boggie...

Paul138
Aug 22nd, 2003, 07:40 PM
Russian style! (right click save) (http://www.ocremix.org/songs/Tetris_Slavic_Roots_OC_ReMix.mp3)

Go Bill Murray go!

http://i.imdb.com/Photos/Ss/0120483/1-1.jpg

Jixby Phillips
Aug 22nd, 2003, 08:08 PM
What do you think this forum is, Paul?

Professor Cool
Aug 22nd, 2003, 09:37 PM
Which one is this, i just kept clicking and i got lost in here?!?!?!

Paul138
Aug 23rd, 2003, 02:01 AM
What do you think this forum is, Paul?

Whatever I want it to be, so don't ruin it.

Esuohlim
Aug 23rd, 2003, 11:05 AM
YOU DON'T HAVE THE LIBERTY TO CHANGE A FORUM TO YOUR LIKING, PAUL >:

Jeanette X
Aug 23rd, 2003, 12:22 PM
i don't have any Russian music, but I'll put on some Bulgarian folk dancing. :rave

The Retro Kat
Aug 23rd, 2003, 04:50 PM
Paul, you yet again prove your uselessness.

Paul138
Aug 24th, 2003, 06:38 PM
Paul, you yet again prove your uselessness.

Since when was I being used?... unless you did it in my sleep (you sick bastard!).

soundtest
Aug 24th, 2003, 06:46 PM
warning, very sexy!

Jixby Phillips
Aug 25th, 2003, 01:05 AM
A LETTER FOR PAUL:

Dear Paul,

You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt You're a cunt

Sincerarly,

Everybody

MLE
Aug 25th, 2003, 01:09 AM
Jixby is my new hero.